Atria Heart & Cardio Support

Atria Heart & Cardio Support është një produkt i cili përmban disa nga përbërësit më të fuqishëm që gjinden në natyrë të cilat janë dëshmuar në promovimin e shëndetit të zemrës dhe sistemit kardiovaskular.

Atria Heart & Cardio Support është një produkt i cili përmban disa nga përbërësit më të fuqishëm që gjinden në natyrë të cilat janë dëshmuar në promovimin e shëndetit të zemrës dhe sistemit kardiovaskular.

Pas hulumtimeve të gjera ne kemi përzgjedhur përbërësit nga burimet më të pastra në format e tyre më efikase dhe më të fuqishme.

Përbërës si vaji i farës së zezë, (ekstrakt) maja e orizit të kuqë, vaji i peshkut, kanella, astaksantina. Këta përbërës luajnë një rol të madh në dhënien e përfitimeve për shëndetin e zemrës dhe sistemit kardiovaskular.

Kur këta përbërës u formuluan në mënyrë që ne e bëmë, ato promovojnë shëndet në:

  • Sistemin kardiovaskular*
  • Presion të gjakut*
  • Përmirësim të niveleve të kolesterolit dhe triglicerideve*
  • Përmirësim në rrjedhjen e gjakut arterial*
  • Përmirësim në funksionet e zemrës*

Pse pikërisht këta përbërës?

Vaj i farës së zezë

Nigella sativa​

Vaj i farës së zezë promovon kolesterolin e shëndetshëm në gjak, presionin dhe nivelet e sheqerit dhe sistemit kardiovaskular.

Shumë studime kanë dëshmuar vetitë e saj anti-inflamatore. Të pasura me acide yndyrore Omega-3 & Omega-6 dhe me shumë nutrientë si: Thiaminë, Riboflavinë, Acid folik, Nigellon dhe Timokinon.

Maja e orizit të kuq

Red rice yeast

Maja e orizit të kuqë ka qenë përdorur për shekuj, krahas dietës, stërvitjeve dhe kujdesit mjekësor për të ndihmuar në uljen e nivelit të kolesterolit dhe triglicerideve. Ai promovon nivele më të ulëta të kolesterolit “të keq” (lipoprotein me densitet të ulët ose LDL) dhe trigliceridet në gjak, si dhe promovon rritje në nivelet e kolesterolit “të mirë” (lipoprotein me dendësi të lartë ose HDL).

Kanella

Cinnamon

Kanellë ka veti promovuese anti-inflamatore dhe promovon inde të shëndetshme kardiovaskulare.

Astaxanthin

Astaxanthina është antioksidanti më i fuqishëm që gjendet në natyrë. Është 6000 herë më i fuqishëm se Vitamina C. Është luftuesi më efektiv i radikalëve të lirë në krahasim me çdo gjë tjetër që gjendet në natyrë. Mund ti gjurmojë deri në 19 radikale të lira dhe t’i neutralizojë ato. Më e rëndësishmja është që mbetet i qëndrueshme edhe pasi ti zë radikalet e lira në vetvete,  nuk shëndrohet në oksidues pas neutralizimit të radikaleve të lira, ashtu si ndodhë me antioksidantët e tjerë. Shkenca ka vërtetuar se fillimi i sëmundjes është thjesht një lojë numrash, nëse keni më shumë radikale të lira se antioksidantë njeriu sëmuret.

Astaxanthina promovon funksionet e shëndetshme të zemrës, rrjedhjen e lirë të gjakut dhe sistemin e shëndetshëm kardiovaskular në përgjithësi.